|
Snimanje
|
|
Terapija fotografijom
|
Najam
|
Prodaja
|

Zadnje uploadane fotografije ovog korisnika (Pogledaj sve radove)
Play
Warp drive
Warp drive
Ocjeni Video: -
BROJ POSJETA : 777
Play
Iza spustenih trepavica
Iza spustenih trepavica
Ocjeni Video: -
BROJ POSJETA : 773
Play
U bijegu od vatre
U bijegu od vatre
Ocjeni Video: -
BROJ POSJETA : 772
Play
Ronjenje na dah
Ronjenje na dah
Ocjeni Video: -
BROJ POSJETA : 771
Zadnje ostavljeni komentari ovog korisnika
Zadnji komentari fotografija za analizu Zadnji komentari galerijskih fotografije
Jos malo uha i odsjeci sa lijeve i dodati na desnoj - pardon na greskama, tek sam se probudio.
Super mi je kako su uhvacene prednje sape, a moglo je biti uhvaceno jos malo uhva, da ne bude odsjeceno. Ali u ovim proporcijama to se cak moze uspjesno prikriti i clone toolom.Ne smeta mi sto gleda u suprotnu stranu od one u koju bi po pravilu trebao gledati, jer to daje jednu dozu zamisljenosti macku. Opet, pozadina je takva da ne bi bio nikakav problem odsjeci sa lijeve strane i dodati na lijevoj vise praznog prostora.
shower (23.05.2010.)
Hvala. Drago mi je da se slazes s tim. :)
shower (23.05.2010.)
Pa dobro, nije to morao biti taj krop. Ali inace je pozeljno u fottografiji, i cini mi se da je to pravilo koje nema izuzetaka, da se nista ne slika polovicno, jer kada predstavis to drugima onda umjesto da gledaju to sto si slikao se pitaju sta je tamo iza. Trebalo je "zatvoriti" kadar.Ne znam kakva je situacija na desnoj strani i kako bi bilo da si uhvatio vise desnog prozora i zida.I hvala tebi na uvazavanju komentara. Ipak ja nisam majstor fotografije da ti kazem da je nesto neispravno ili ispravno, to je moj subjektivni dojam i dozivljaj neke fotografije, kao i tumacenje nekih pravila i mogucnosti.
shower (22.05.2010.)
Interesantno, svidja mi se. :)Ja bih to radio malo drugacije, ali buduci da si se ti trebao sakriti, to i nije bilo bas izvodivo - slikao bih ravno prema kutu prostorije, tako da su mi na jednakim udaljenostima i lijevi i desni prozor.Kad smo vec kod prozora... Mozda ne bi trebao bjezati od centralne kompozicije. Da, po pravilu se ne koristi, ali ne, to nije bozija zapovijed. Tako da bih ja volio da nema lijevog prozora nikako i da je desni cijeli. Tako da imas samo dva simetricna. ;)Pozdrav!
Korisnik još nema komentara za galerijske fotografije.