| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Stipe Marasović Site Admin

|
Postano: 17.02.2009, 12:27 Naslov: Laboratorij |
|
|
Ljudi želim Vam toplu dobrodošlicu na ovu rubriku i na ovu temu. Zasada nema novih vijesti o laborqatoriju, ali glupo mi da stoji prazno pa da napišem nešto za uvod. Uskoro idu i konkretne obavijesti o "podizanju" laboratorija na noge. Stoga budite na forumu i u toku. Vidimo se, čujemo se. Ž. (ovo Ž je skraćenica od Živili).  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Zoran Erceg Site Admin

|
Postano: 17.02.2009, 13:22 Naslov: Sretan početak bar na forumu (za sada). |
|
|
Biti će i meni zanimljivo vidjeti koliko zanimanje izaziva ovaj oblik fotografije tj. koliko osoba želi toćati svoje prste u kemiju, razvijač i fiksir.
Bilo bi mi veliko zadovoljstvo da laboratorij proradi ali valja imati na umu da su za to ipak potrebni ljudi i njihov angažman pa tek onda prostor sa opremom. _________________ Fotogeničnost ne postoji. Postoje samo dobri i loši fotografi/snimatelji. Fotogeničnost je izmišljotina loših fotografa tj. izgovor kojim prebacuju odgovornost za lošu fotografiju na svoj model.
Dobro je činiti dobro. |
|
| [Vrh] |
|
 |
frik...ana buljan
|
Postano: 18.02.2009, 22:38 Naslov: baš me veseli stavljanje u funkciju foto-laboratorija |
|
|
nadam se da hoće brzo,jedva čekam opet biti u onim svim kemikalijama pod crvenim svjetlom i čekati sliku da dođe  _________________ --čovjek rječju nadilazi životinje,a šutnjom samoga sebe-- |
|
| [Vrh] |
|
 |
Alkemicar
|
Postano: 08.07.2009, 12:29 Naslov: |
|
|
Zelim darivati nesto "kemije" za laboratorij. Mozda se nesto i pokrene
Molim da se javite na pp za detaljnije. |
|