www.fotoakademija.hr www.fotoakademija.hr
Mjesto za ljubitelje fotografije

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Laboratorij

Započni novu temu   Odgovori na temu    www.fotoakademija.hr -> Foto laboratorij za razvijanje fotografija
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Stipe Marasović
Site Admin

PostPostano: 17.02.2009, 12:27    Naslov: Laboratorij Citiraj i odgovori

Ljudi želim Vam toplu dobrodošlicu na ovu rubriku i na ovu temu. Zasada nema novih vijesti o laborqatoriju, ali glupo mi da stoji prazno pa da napišem nešto za uvod. Uskoro idu i konkretne obavijesti o "podizanju" laboratorija na noge. Stoga budite na forumu i u toku. Vidimo se, čujemo se. Ž. (ovo Ž je skraćenica od Živili). Idea
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Zoran Erceg
Site Admin

PostPostano: 17.02.2009, 13:22    Naslov: Sretan početak bar na forumu (za sada). Citiraj i odgovori

Biti će i meni zanimljivo vidjeti koliko zanimanje izaziva ovaj oblik fotografije tj. koliko osoba želi toćati svoje prste u kemiju, razvijač i fiksir.
Bilo bi mi veliko zadovoljstvo da laboratorij proradi ali valja imati na umu da su za to ipak potrebni ljudi i njihov angažman pa tek onda prostor sa opremom.

Dobro je činiti dobro.
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti Web stranice
frik...ana buljan

PostPostano: 18.02.2009, 22:38    Naslov: baš me veseli stavljanje u funkciju foto-laboratorija Citiraj i odgovori

nadam se da hoće brzo,jedva čekam opet biti u onim svim kemikalijama pod crvenim svjetlom i čekati sliku da dođe Very Happy Very Happy
Alkemicar

PostPostano: 08.07.2009, 12:29    Naslov: Citiraj i odgovori

Zelim darivati nesto "kemije" za laboratorij. Mozda se nesto i pokrene Very Happy
Molim da se javite na pp za detaljnije.
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    www.fotoakademija.hr -> Foto laboratorij za razvijanje fotografija Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.