Naziv:  free at last Broj posjeta:  832
Kategorija:  Priroda Broj komentara posjetitelja:  4
Autor:  Tihana Bošnjak Zarišna duljina objektiva:  0
Tagovi (kljune rijei):   Brzina okidanja:  
Fotoaparat:  HP Photosmart R507 Otvor blende:  0.0
Objektiv:   ISO:  0
Lokacija:  Šetnja po Marjanu... Ocjena/glasova:
4.08/13
Zoran Erceg, analiza fotografija

Tihana Bošnjak očito zna pronaći jednostavan i efektan motiv. Bravo. Nadam se da mi neće zamjeriti što sam joj sliku malo pomakao kako bi uravnotežio sliku te naglasio centar interesa. Sve ono što nije neophodno u vašim slikama nemilosrdno izbacite van jer s tim vaš subjekt puno dobiva a slika ništa ne gubi. Izbacivanjem male grančice u donjem desnom kutu dodatno je naglašena prekrasna šumska suza. Ovo je slika koju bi volio imati na svom zidu. Još jednom čestitke Tihani na haiku fotografijama.

Ocjeni fotografiju :
Komentari posjetitelja

Zoran Erceg - 07.11.2008. 00:00
Svaki korektan i konstruktivan savjet je dobrodošao. Kamo sreće JAG da je točno to što pišeš kako svatko zna napraviti odličnu sliku u Photoshopu. Svrha obrade u ovoj Analizi jest ukazivanje na mogućnosti poboljšanja kako bi autorove slike u budućim snimanjima bile bolje. Posebnost komentara koje njegujemo na ovim stranicama jest pozitivan odnos prema drugima te iskazana želja i volja kako bi pomogli jedan drugome..
JAG - 03.12.2007. 00:00
Mislim da je ova fotografija sasvim u redu i korektna, možda čak i odlična, i da je problem u ovom liku koji ih ocjenjuje i piše komentare jer ON je pokazao da je viješt u Photoshopu i ja osobno ne cijenim "fotografe" koji ne znaju uslikati trenutak nego uslikaju šta god stignu pa onda photoshop napravi ostalo, to nisu fotografi već grafički dizajneri. Svoju ograničenost je pokazao i time što svaku fotografiju obradi na istu shemu te još više dokaže svoje usko gledanje na umjetnost fotografiranja, dok se on bavi fotošopiranjem. Svatko zna napraviti odličnu sliku u Photoshopu...
Brunhilda - 18.11.2007. 00:00
od svih predivnih Tihaninih fotografija koje sam vidjela, neću reći da mi je ovo jedna od ljepših, nego mi je jedna od dražih...
ru - 16.11.2007. 00:00
volim motiv kapljice ...i volim tihanine fotografije ...ne znam jesu li tehnički savršene, no ona savršeno zna prenijeti emociju.
Komentiraj fotografiju
Unosom Vašeg komentara pomažete drugima da gledaju i razumiju sliku na način na koji bi Vi to željeli.
Za ostavljanje komentara potrebno se registrirati
Log in
Komentar : - Jo znakova: 900
*